Fogorvosi rendelő már Budapesten, Szegeden és Gyöngyösön. Megközelíthető exkluzív fogászat!

Fogorvosi rendelőink az ország több pontján elérhetőek pácienseink számára. Rendeléseinket minden  rendelőnkben úgy alakítottuk ki, hogy az első találkozás mindenképpen parodontológus szakorvosunkkal, Dr. Bajusz Örssel történjen, aki szakorvosi végzettségének és sebészeti gyakorlatának megfelelően egy komplex kezelési tervet tud Önnek összeállítani. Így sem a fog, sem az íny rejtett elváltozásai nem maradnak észrevétlenül, és Önnek sem kell félnie attól, hogy az első találkozáskor egy odaállított kezdő fogorvos esetleg csak egy részét próbálná orvosolni problémáinak.

BUDAPESTI RENDELŐNK (1138 Budapest, Marina sétány 1. III/304):
Tel: +36 70 / 774-3131

Budapest egyik legnyugalmasabb részén - a fogorvosi székekből és a váró teraszáról kilátással a Dunára.
METRÓval, GÉPKOCSIval, de akár HAJÓval is percek alatt elérhető dunaparti épülete a MARINA PARTon helyezkedik el.

Az exluzív környezettől nem kell megijednie. Árainkat szegedi fogászatunk árainak megfelelően állítottuk be és célunk, hogy az ország több pontján nyíló rendelőinkben is ezeket az árakat  tartsuk meg, így a budapesti exkluzív és hasonlóan jól felszerelt fogászatok átlagos árai alatt tudunk maradni.

 

fogorvosi rendelő Budapest fogorvosFogászat Budapest Marina PartFogászati rendelő Budapest Marina Part

SZEGEDI RENDELŐNK (6722 Szeged, Kálvária sugárút 14.):
Tel: +36 70 / 33-12346

Szegedi fogorvosi rendelőnk a belváros egyik szecessziós palotájában, a Szent Gellért Házban több mint 2000 négyzetméteren üzemelő Szent Gellért Orvoscentrumban  működik, mely az ország egyik legnagyobb magánorvosi komplexuma. A műtő blokkokkal (biztonságos altatásos fogászat megvalósítására is felszerelve), nyitott MRI berendezéssel ellátott, ezzel egyedülálló Dél-Magyarországon. Amennyiben a Jósika utcában az épület oldalában állnak meg, ott már olcsóbb parkolási zóna található, mint közvetlenül az épület előtt.
Páciens bejárat a Kálvária sugárút felől.

 

Fogászat szeged Szent Gellért Klinika fogorvosi rendelő szeged fogorvosFogászat Szeged recepció

GYÖNGYÖSI RENDELŐNK (3200 Gyöngyös, Koháry út 3.):
Tel: +36 70 / 636-3131

Gyöngyösi fogászatunk  a buszpályaudvar szomszédságában működik, így bárkinek könnyen megközelíthető, akinek a térségben parodontológus szakorvos segítségre van szüksége. A fogorvosi rendelő alap felszereltségű, konzultációk, általános fogászati kezelések valamint kisebb parodontológiai beavatkozások elvégzésére alkalmas. A nagy parodontológiai műtétekre  budapesti rendelőnk nyújt lehetőséget.

Dentors Gyöngyös